Un viatge sensorial a través de la nostra gastronomia.

 L’experiència TastEmotion és un viatge que uneix l’experiència real amb la virtual en un mapping que presenta l’elaboració gastronòmica del xef Quim Casellas, amb una estrella Michelin i el territori del Pirineu Girona Costa Brava.

Aquesta innovadora acció presenta l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona als diferents agents de viatges de tot Europa, posteriorment es faran presentacions als Estats Units. Alhora, empreses turístiques de la demarcació de Girona i Barcelona participen activament en les diferents sessions que s’organitzaran en diferents ciutats Europees.

Aquest recorregut per la Costa Brava i el Pirineu es realitza en cinc actes: cinc plats i cinc vins que tenen la missió de transportar nos a través dels sentits, al destí d’una forma inmersiva a on no falten les imatges, la música i els aromes. En aquest recorregut està molt present la naturalesa i el producte, com les anxoves de l’Escala o les gambes de Palamós.

Aquest guió presenta girs inesperats i moments d’interacció per provocar moments de diversió, emoció i proximitat entre els assistents a aquesta experiència.

Sobre Nosaltres

IC Media Audiovisuals és una empresa dedicada al lloguer d’equipament tècnic per a la producció de congressos, esdeveniments, presentacions i qualsevol acte que requereixi d’un equip de professionals. La nostra especialitat són els audiovisuals, el so i la llum.

Contacte

c/ de les Lloses, 47
17834 Sarrià de Ter (Girona)

Telèfon: +34 972 173 499

Email 1: marta@icmedia.cat
Mòbil: 636 939 218

Email 2: albert@icmedia.cat
Mòbil:649 440 206

Treballem Junts?

EXPLICA’NS MÉS SOBRE EL TEU PROJECTE

Tenim tots els ingredients que necessites per organitzar el teu esdeveniment.

Prenem un cafè i ens expliques el que tens pensat per al teu acte i nosaltres farem que sigui un èxit. Deixa volar la teva imaginació. Estem a Girona però ens desplacem allà on ens necessitis.

Els teus reptes són els nostres reptes.